Prodej rodinného domu 435 m2, pozemek 1065 m2

Prodej rodinného domu 435 m2, pozemek 1065 m2
21 990 000 včetně Provize RK a právního servisu Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

„Zajímavá vila s hradní věží, skálou a vinným sklípkem“

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme unikátní RD o dispozici 9+2. Užitná plocha je neuvěřitelných 435 m2 a celková plocha pozemků v součtu činí 1065 m2.

Tato atypická nemovitost se nachází v slepé klidné ulici obce Hoštice a na první pohled zaujme stavebním prvkem připomínající hradní věž. Za vstupními dveřmi se nachází schodiště do obytné části vily a po pravé straně vstup do prostorné garáže, do které se vejdou bez problému dva automobily. Z garáže je možné projít do místnosti která slouží jako dílna, případně přes další místnost využívanou jako sklad do vinného sklípku, který lze užívat celoročně, vzhledem k stabilní teplotě po celý rok.

1NP
Z chodby je vstup do galerie, kterou lze upravit na garsonku s kuchyní a koupelnou. Na chodbě se nachází samostatné wc. Z chodby, přes pracovnu se dostáváme do obývacího pokoje s pracovním koutem. Další výstup je na zimní zahradu, kde oceníte velký prostor s variabilním využitím jako například pro rodinné oslavy, dětskou hernu, fitness. Na patře je zařízená kuchyň s jídelnou a barovým pultem. V technické místnosti s wc, se nachází nový bojler a elektro kotel značky PROTHERM.

2NP
Zde Vás přivítá otevřená jídelna s kuchyní a samostatné vstupy do dvou dětských pokojů se společnou lodžii a vstup do prostorné ložnice s vlastní lodžii. Koupelna je zařízená masážním sprchovacím boxem, luxusní masážní vanou a třemi umyvadly a přípravou na bidet. Na patře se dále nachází 2x wc.

3NP
Poslední patro v skutku unikátní stavby, je věž, která je tvořena jedním pokojem s krásným výhledem do okolní krajiny. Tento pokoj je velice variabilní a lze ho využít jako pracovnu, dětskou hernu, dětský pokoj, ložnici pro hosty neboli místo pro klid.

Půda
Dostatek úložného prostoru Vám poskytne pochozí půda o velikosti 60 m2 s výškou 1,5 m.

Na pozemku se dále nachází betonová terasa pro letní grilování, dřevěný domek pro děti a skleník. Zájemce zaujme východní část pozemku, kterou tvoří členitá skála.

Nemovitost je napojena na všechny IS a to elektřina 230/380 V, městský vodovod, vlastní studna, kanalizace, vlastní ČOV a plyn.

Nemovitost je vytápěná elektrickým kotlem, ale je i možnost vytápět plynovým kotlem, případně kotlem na tuhá paliva, jelikož se vedle technické místnosti nachází vyvložkovaný komín. Teplou vodu zabezpečuje el. bojler o kapacitě 160 litrů vody.

Veškerá občanská vybavenost jako škola, školka, pošta, obchod, restaurace v dosahu. V obci také autobusová zastávka s přímým busem do Prahy na metro C Kobylisy za pouhých 30 min., případně autem za 15 min.

Pro zájemce, kteří tuto lokalitu znají není potřeba se dále rozepisovat, pro ty co teprve tuto lokalitu objevují a rádi by se dozvěděli víc informací, jsem k dispozici a rád se podělím o veškeré informace.
V případě, že Vás tato nabídka zaujala neváhejte mě kontaktovat, protože…

„Je lepší jednou vidět, než desetkrát číst“ a proto Vás zvu na prohlídku této jedinečné nemovitosti.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha-východ
ObecVodochody
UliceSkryto
č. domovní / č. orientačníSkryto
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky17320
Datum aktualizace25.07.2023
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
Dispozice1 pokoj
VybavenoČástečně
Zastavěná plocha m2222
Užitná plocha m2435
Plocha parcely m21065
Počet balkónů2
Počet teras2
Počet garáží1
ElektřinaElektro - 230 V, Elektro - 380 V
OstatníPlot
StavbaRodinný dům
ZástavbaObytná
TelekomunikaceTelefon, internet
TopeníLokální elektrické
DopravaDálnice, silnice, autobus
KomunikaceAsfaltová
Počet bytů1
Počet sklepů1
Počet podlaží objektu3
Číslo podlaží v domě
Popis domu
KategorieDomy a vily
Druh domuRodinný dům
Typ domuPatrový
Stav domuDobrý
VodaVoda - dálkový vodovod, Voda - studna
OdpadKanalizace
PlynPlynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.
Nabídka se nachází v části obce . Pro upřesnění adresy kontaktujte makléře.

Potřebujete poradit? Máte zájem o prohlídku?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
fullname: email: phone: fname: