Prodej bytu 3+1 85 m², Silvi Marina, Itálie

Prodej bytu 3+1 85 m², Silvi Marina, Itálie
122 000,00 V ceně je provize notář daň z nemovitostí i přihlášení na energie a odpady. Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Ve výhradním zastoupení nabízíme prostorný a útulný apartmán 3+1 s několika terasami a balkonem , garáži i parkovacím stání v letovisku Silvi Marina.
Situován je na dvě světové strany a to na sever a východ. Nabízí tak slunce i příjemný stín. Celý apartmán je světlý a má velmi příjemnou atmosféru. Pokoje i sociální zařízení jsou prostorné a vkusně zařízené.
Obývací pokoj má oblíbenou čtvercovou dispozici a je rozdělen na odpočinkovou zónu a jídelnu. Úložné prostory zajišťuje velká vestavěná skříň. Pokoj je propojen velkým francouzským oknem s jednou ze tří teras. Další místností je prostorná, vzdušná ložnice s manželskou postelí, komodou a skříní a přímým vstupem na terasu. Třetí z pokojů je rozlohou menší, obdélníkový, ale velmi útulný. Je ideální jako dětský pokoj nebo pokoj pro hosty. Je vybaven pohodlnou postelí a psacím stolem. Ani zde nechybí vstup na terasu. Prostorné sociální zařízení je vkusně sladěno. Světlá kuchyně je vybavena vestavěnou linkou, lednicí, sporákem i drobnými spotřebiči.
Kousek od moře
Žádaná lokalita
Blízké letiště Pescara s přímým spojením z Prahy nebo Krakowa
Výborná investice
Možnost výhodného pronájmu

Silvi Marina je nádherné a velmi příjemné městečko na pobřeží Jaderského moře. Je součástí Italské provincie Teramo a najdete jej nedaleko většího letoviska Pescara. Město se dělí na dvě části. Historickou částí je Silvi Alta, s množstvím památek a romantických zákoutí, obchůdků i tradičních restaurací, které přímo lákají k návštěvě. Kouzlo tomuto místu dodává také umístění na kopci, odkud je úžasný výhled do okolí. Večerní posezení zde potěší všechny romantiky. Druhá část města je modernější Silvi Alta. Silvi Marina je také velmi oblíbená pro bohatou nabídku vyžití jak kulturního, tak sportovního. Celou Silvi prochází asi 6 km dlouhá, čistá pláž s jemným, světle žlutým, hřejivým pískem. Přístup k moři je zde dlouhý a pozvolný, což ocení jak rodiny s dětmi tak starší generace. Zkrátka každý si zde najde to své. Půjčovny nabízejí lodičky, šlapadla i sportovní vybavení pro plážové hry. Příjemné klima a mírný stín zajišťuje množství voňavých borovic. Pokud máte rádi pohyb a různorodost můžete si v tomto letovisku zahrát také golf, objevovat okolí na kole (i to Vám zde rádi zapůjčí) nebo si zatančit na některé z vyhlášených diskoték. Tipem na výlet mohou být okolní letoviska nebo přilehlý Abruzský národní park. Ten v zimním období poskytuje také možnost kvalitního lyžování.

Silvi Marina je místo, na které se nezapomíná. Proto se sem hosté rádi vracejí. Našim tipem pro Vás je, udělat si ze Silvi Mariny druhý domov, který Vám v době Vaší nepřítomnosti může přinášet také velmi hezký pasivní příjem.

V této lokalitě také vlastním apartmán, proto Vám s nákupem nemovitosti pomohu jak jazykově, tak i právně. V případě zájmu je možno si můj apartmán pronajmout a celou oblast tak důkladně poznat. Mohu Vám zařídit i rekonstrukci Vaší nové nemovitosti. Poskytuji také veškerý poprodejní servis.
Těším se na Vás
V Silvi Marinu.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresProvincia di Teramo
ObecSilvi
UliceVia Ticino
č. domovní / č. orientačníSkryto
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky17716
Datum aktualizace27.11.2023
Druh objektuPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
VybavenoNe
Celková podlahová plocha m285
Počet balkónů1
Počet teras1
Počet parkovišť1
Počet garáží1
ElektřinaElektro - 230 V
Počet podlaží objektu5
Číslo podlaží v domě4
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu3+1
VlastnictvíOsobní
Stav bytuVelmi dobrý
VodaVoda - dálkový vodovod
OdpadKanalizace
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.
Nabídka se nachází na ulici Via Ticino. Pro upřesnění adresy kontaktujte makléře.

Potřebujete poradit? Máte zájem o prohlídku?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
phone: email: lname: