Prodej RD 4+1 CP 402m2 s dvorkem garáží Oslavany,prodej RD Oslavany Brno-venkov

Dvorek

Popis nabídky

Exkluzivně ve výhradním zastoupení majitelů, nabízíme k prodeji udržovaný rodinný dům s garáží a dvorkem na okraji obce Oslavany okr. Brno -venkov.
Celková plocha parcel 402m2, zastavěná plocha nemovitosti 123m2, dispozice 4+1.Velice zajímavou eventualitou se jeví možnost přikoupení pozemku o výměře 412m2 nacházejícího se přes silnici v bezprostřední blízkosti domu. Kuchyně- 3,70x3,50m, obývací pokoj 3,50x3,70m, ložnice 3,50x3,70m, dětský pokoj 3,50x3,90m, letní kuchyně 11m2. Podlahy - beton, dlažba.Střecha sedlová v dobrém stavu.Okna, dveře dřevěné.Dvůr vybetonovaný s přistavěnou multifunkční stavbou, vhodnou např. jako dílna. Nemovitost napojena na veškeré inženýrské sítě,plyn, kanalizace, obecní vodovod.Vytápění plynovým kotlem, který zajišťuje taktéž ohřev vody, v lednu 2022 provedena revize.Lokalita klidná, tichá před domem slepá ulice, končící na hranici Přírodního parku Oslava,který je protkám množstvím turistických i cykloturistických tras lákajících k procházkám a cyklovýletům.Z dvorku o výměře 47m2, je krásný výhled na okolní přírodu,aniž by bylo rušeno soukromí majitelů.Za domem krytý prostor vhodný jako posezení při špatném počasí.Na zadním dvorku sklepní místnost, vhodná k uskladňování ovoce a zeleniny + další tři prostory např. na dřevo,pelety a podobně. Nemovitost orientovaná na jižní stranu s celodenním sluncem.Vstup do domu je možný ze tří stran, přes udržovanou předzahrádku, vrátky přímo na dvůr nebo bočním vchodem na zadní dvorek.Řeka Oslava 150m, přitom se nemovitost nachází na vyvýšeném místě mimo záplavovou zónu.Vzhledem ke slepé ulici, provoz před domem minimální, jedná se o klidnou lokalitu, v bezprostředním kontaktu s okolní přírodou.
V obci veškerá občanská vybavenost obchody, lékaři, kino, pošta, škola, školka.V zámeckém parku zbudován krásný koupací biotop. Dobrá dostupnost do okresního města cca 20 minut autem.Dopravu zajišťuje IDOS Jihomoravského kraje,ranní spoje do okresního města jezdí v 30minutových intervalech
Nemovitost čistá , suchá, vyklizená.Průkaz PENB nebyl prozatím dodán, z toho důvodu uvádíme energetickou náročnost tř. G.Prohlídky po dohodě kdykoliv klíče od nemovitosti v RK.V případě zájmu Vás nemovitostí i okolím ráda provedu.Možnost nastěhování ihned.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresBrno-venkov
ObecOslavany
UliceV Oslavě
č. domovní / č. orientační640 / 640
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky11578
Datum aktualizace08.06.2022
Poloha objektuřadový
Druh objektuCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
Dispozice5 a více pokojů
VybavenoNe
Zastavěná plocha m2123
Užitná plocha m2150
Plocha parcely m2402
Počet garáží1
ElektřinaElektro - 230 V, Elektro - 400 V
StavbaRodinný dům
ZástavbaObytná
TopeníLokální plynové
DopravaAutobus
KomunikaceAsfaltová
Počet bytů1
Počet sklepů1
LV29
Počet podlaží objektu1
Popis domu
KategorieDomy a vily
Druh domuRodinný dům
Typ domuPřízemní
Stav domuDobrý
VodaVoda - dálkový vodovod
OrientaceJih
OdpadKanalizace
PlynPlynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.

Potřebujete poradit? Máte zájem o prohlídku?

Kontaktní formulář

Tato nemovitost už má svého nového majitele Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: email: