Prodej rodinného domu se zahradou v Suché Lozi

Prodej rodinného domu se zahradou v Suché Lozi
4 930 000 Konečná cena včetně provize a právních služeb Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Se souhlasem majitele Vám nabízím k prodeji velký rodinný dům se zahradou v Suché Lozi.

Rodinný dům se nachází téměř v centru obce. Je řešen jako dvoupodlažní o dispozici 6+KK. V přízemí se nachází průjezd, kterým se vstupuje do domu a zároveň je zde možnost parkování auta. Dále přízemí obsahuje vstupní chodbu se šatnou, obývací pokoj s kuchyňským koutem, spíž, další pokoj, koupelnu, která není zatím dokončená, samostatnou toaletu a prádelnu. V patře, které je s přízemím spojeno schodištěm, se nachází chodba, odkud je vstup do dalších 4 pokojů, do koupelny s vanou, sprchovým koutem a umyvadlem a do samostatné toalety. V chodbě je rovněž výlez na půdu.

Dům byl postaven v roce 1997, je ve velmi dobrém stavu a byl postupně modernizován. Zdivo je cihelné z keramických pálených tvárnic, stropy keramické hurdiskové, krov dřevěný, krytina betonová. Vstupní vrata a veškerá okna jsou plastová. Dům má od ulice zateplenou fasádu, ode dvora není fasáda zatím dokončena. Užitná plocha domu je: přízemí 85 m2, průjezd 26 m2, patro 100 m2, celkem 211 m2
Vytápění domu je v přízemí podlahové, v patře podlahové + radiátory. Zdrojem tepla je akumulační nádrž 4.000 l s elektrickými spirálami. Je možnost rovněž osadit kotel na tuhá paliva nebo tepelné čerpadlo. V obývacím pokoji je komín pro možnost osazení krbu nebo krbových kamen. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický bojler. V domě je rozveden centrální vysavač.
Dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci, na dvoře je studna.
Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci.

Za domem je dvůr, kde se nacházejí hospodářské budovy. Je zde umístěna kotelna, dílna a sklady. Na konci dvora je zděná stodola, za kterou pokračuje velká zahrada se vzrostlými stromy.

Celková plocha obou pozemků je 1.616 m2. V územním plánu obce Suchá Loz jsou vedeny jako pozemky stavební, jsou určeny pro individuální bytovou výstavbu, tudíž je možno v budoucnu na nich postavit další rodinný dům.

V obci Suchá Loz je široká občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékař, obchod, restaurace, pošta, sportovní hřiště, přehrada …). Je odsud výborné dopravní spojení do Uherského Brodu. V okolí je krásná příroda s rozlehlými lesy protkaná množstvím cyklostezek.

Financování je možné hypotékou i úvěrem ze stavebního spoření. Obojí Vám pomůžeme vyřídit. Protože ještě nebyl předložen PENB, uvádíme zatím třídu G.
Ohledně prohlídek můžete volat makléři kdykoliv.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresUherské Hradiště
ObecSuchá Loz
UliceSkryto
č. domovní / č. orientačníSkryto
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky17888
Datum aktualizace09.03.2024
Poloha objektuřadový
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
Dispozice5 a více pokojů
VybavenoNe
Zastavěná plocha m2604
Užitná plocha m2211
Plocha parcely m21616
Počet parkovišť2
Počet garáží1
Počet podlaží objektu2
Číslo podlaží v domě
Popis domu
KategorieDomy a vily
Druh domuRodinný dům
Typ domuPatrový
Stav domuVelmi dobrý
OdpadSeptik, jímka
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.
Nabídka se nachází v obci Suchá Loz. Pro upřesnění adresy kontaktujte makléře.

Potřebujete poradit? Máte zájem o prohlídku?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
lname: fname: