Prodej rodinného domu ve Velké Úpě, RD investice - Velká Úpa

Prodej rodinného domu ve Velké Úpě, RD investice - Velká Úpa

Popis nabídky

Na základě výhradního zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout k prodeji rodinný dům ve Velké Úpě, Peci pod Sněžkou. Hledáte skvělou investiční příležitost? Pak jste ji právě našli - horský rodinný dům ve Velké Úpě, Peci pod Sněžkou. Tato nemovitost se nachází v bezprostřední blízkosti vznikajícího developerského projektu ve Velké Úpě. Nově vznikající projekt v centru obce vznikne při hlavní komunikaci vedoucí do Pece pod Sněžkou, u spodní stanice sedačkové lanové dráhy Portášky. Tento projekt přispěje k lepšímu komerčnímu a veřejnému vybavení obce, v jehož rámci vzniknou obchody, restaurace, fitness, wellness, nebo například ordinace lékařů.
3D virtuální prohlídka Vás kompletně provede celým domem. Na jejím základě si uděláte velice reálnou představu o této nemovitosti, avšak ten nejlepší dojem načerpáte přímo na místě. Nasajete nejen atmosféru této dynamicky se rozvíjející horské obce, ale zároveň se ujistíte, že tato invetice má opravdu smysl.
Dojezdová vzdálenost do Pece pod Sněžkou je 5 minut jízdy. Pravidelně zde jezdí ski bus, který Velkou Úpu a Pec pod Sněžkou propojuje v rámci jednoho lyžařského střediska - SkiResort Černá hora - Pec.
Umístění rodinného domu garantuje celoroční dostupnost, lze parkovat přímo u domu. Na sjezdovky ve Velké Úpě dojdete bez problémů pěšky.
Vizualizace napoví, jak by mohl dům vypadat po rekonstrukci při zachování současné velikosti, avšak již s moderním vzhledem, který následuje aktuální koncept rozvoje obce Velká Úpa Pec pod Sněžkou. Tuto nemovitost lze například upravit na apartmánový dům o 7 apartmánech o velikosti cca 40 m2, nebo objekt upravit pro rodinnou či firemní rekreaci. Návrh rozdělení na 7 apartmánů naleznete v 3D půdorysech.

Stávající rodinný dům je připojen na obecní kanalizaci a vodovod. Do domu je zavedena elektřina i plyn.
Dům se vytápí plynovým kotlem, elektrickými přímotopy a krbovými kamny.
Stávající dispozici domu naleznete v 2D půdorysech. Každé patro domu má svůj vchod. V přízemí naleznete bytovou jednotku 3+1 s příslušenstvím. Na přízemní patro navazuje prodejna/komerční prostor o velikosti 35,80 m2. V prvním patře se nachází bytová jednotka 2+1 s příslušenstvím a zároveň zde naleznete v zadní části domu 3 apartmány. Každý apartmán je vybaven vlastní kuchyňkou a koupelnou s WC.

Veškeré informace velice ráda poskytnu a budu se těšit na prohlídku s Vámi.

Parametry nabídky

Lokalita
OkresTrutnov
ObecPec pod Sněžkou
UliceSkryto
č. domovní / č. orientační145
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky16898
Datum aktualizace22.02.2024
K dispozici od14.02.2023
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuSmíšená
Umístění objektuCentrum obce
Dispozice5 a více pokojů
VybavenoNe
Zastavěná plocha m2407
Užitná plocha m2439
Plocha parcely m2435
Počet parkovišť
Počet garáží
TopeníLokální plynové, lokální elektrické, ústřední tuhá paliva
DopravaSilnice, autobus
KomunikaceAsfaltová
Počet bytů1
Datum nastěhování14.02.2023
Počet podlaží objektu3
Číslo podlaží v domě
Popis domu
KategorieDomy a vily
Druh domuRodinný dům
Typ domuPatrový
Stav domuVelmi dobrý
OdpadKanalizace
PlynPlynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.

Potřebujete poradit? Máte zájem o prohlídku?

Kontaktujte přímo makléře

Kontaktní formulář

*
*
*
lname: fname: