Prodej světlého bytu 3+KK s prostornou terasou a garážovým stáním

Prodej světlého bytu 3+KK s prostornou terasou a garážovým stáním
7 700 000 Kč Cena konečná, bez dalších poplatků, včetně právních a realitních služeb. Ukázat na mapě Kontaktovat makléře

Popis nabídky

Nabízíme k prodeji dobře situovaný slunný byt 3+KK (75m2) s velkorysou terasou (57m2) a garážovým stáním v samém srdci městečka Brandýs nad Labem.
Byt se nachází v novostavbě (kolaudace v roce 2016) v 1 nadzemním podlaží (přízemí) klidného a udržovaného domu s výtahem.
Svou polohou je ideálním řešením pro mladou rodinu či starší pár ale i pro ty, kteří dojíždí za Prací do Prahy.
Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, dětský pokoj, ložnice (vstup na terasu), předsíň s velkou vestavěnou skříní, koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatná toaleta. Garážové stání v podzemní garáži. Orientace bytu zajišťuje nejen dostatek tepla i sluníčka po celý den ale i vyhledávaný klid, jelikož jsou okna i terasa situované do vnitrobloku.
Vytápění zajišťuje vlastní elektrokotel, ohřev vody boiler. Moderní kuchyň včetně myčky, na oknech žaluzie. Podlahové topení. Garážové stání nabízí možnost vybudovat kóji k uschování kol.
Dům je situován, co se týče polohy, velmi dobře. Nachází se kousek od centra města, přesto v klidné lokalitě s dostatkem zeleně.
Dvojměstí Brandýs nad Labem – Stará Boleslav je jako stvořené pro příjemné bydlení s velmi dobrou dostupností do Prahy. Autem jste za 12 minut na Černém mostě, 15 minut v Letňanech, 25 minut v Mladé Boleslavi. Spojení MHD směr Praha cca každých 15 minut. Veškerá občanská vybavenost – školky, školy, gymnázium, dětská a sportovní hřiště, lékaři, nemocnice, nákupní zóny. Dále zde naleznete cyklostezku směr Poděbrady, na druhou stranu Neratovice; kino, letní kino Houška, kavárny, restaurace, plavecký bazén, kulturní a společenské akce a spoustu dalšího :-)
Byt není zatížen hypotékou ani žádným věcným břemenem, je v osobním vlastnictví. Možnost financování hypotéčním úvěrem, se kterým ráda pomohu.
Těším se na Vás na osobní prohlídce!

Parametry nabídky

Lokalita
OkresPraha-východ
ObecBrandýs nad Labem-Stará Boleslav
UlicePlantáž
č. domovní / č. orientační2526 / 2526
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky10406
Datum aktualizace14.12.2021
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
VybavenoNe
Užitná plocha m2132
Celková podlahová plocha m275
OstatníVýtah
StavbaOstatní
Počet bytů10
Rok kolaudace2016
LV8531
Počet podlaží objektu4
Číslo podlaží v domě1
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu3+kk
VlastnictvíOsobní
Stav bytuVelmi dobrý
OdpadKanalizace
PlynPlynovod
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaC - Úsporná
Vyhláška264/2020 Sb.

Potřebujete poradit? Máte zájem o prohlídku?

Kontaktní formulář

Tato nemovitost už má svého nového majitele Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
fname: fullname: phone: email: